Organizarea eficienta a activitatii a fost si este un obiectiv major al societatii, in acest sens ne-am concentrat asupra specializarii personalului propriu in tari cu traditie in domeniu, cresterea numarului de personal, creand in acest fel noi locuri de munca.

Conducerea societatii este asigurata de dl. Adrian Leanca - Director General

Societatea dispune de personal propriu, angajat permanent, calificat si specializat in toate activitatile pe care le realizeaza, dar, avand in vedere caracterul sezonier al activitatii, apeleaza si la personal temporar, in perioadele de varf numarul acestora fiind peste 100.

Evolutia ascendenta a societatii si volumul diversificat de activitate a determinat structurarea activitatii pe 6 Divizii de lucru:

fatade

Divizia Fatade

Ofera un pachet complet de servicii in domeniul placarilor exterioare cu polistiren, placari speciale cu ceramica, bond, perete cortina, tencuieli decorative si montaj glafuri dispunand de schele metalice si utilaje pentru ridicare si transport materiale.

scheled

Divizia Schele si Utilaje

Divizia schele si utilaje de constructii realizeaza sevicii de montat, demontat si transport schela  modulara pentru constructii  si ofera spre inchirere o gama diversificata de schele metalice si utilaje de constructii.

struct

Divizia Structuri

Divizia Structuri beneficiaza de dotarea tehnica si de un personal cu o inalta pregatire, ce poate executa lucrari complexe de constructii-montaj, precum executia structurilor de rezistenta de orice tip pentru constructii industriale sau civile si turnarea betoanelor la o calitate ridicata. Specialistii acestei divizii executa si lucrari de renovare si restaurarea cladirilor.

finisaje

Divizia Finisaje

Realizeaza montaje pereti despartitori, placari, tavane false - Rigips, plafoane false casetate, zugraveli interioare, montaj parchet lamelar si stratificat, dispunand de dotarea tehnica proprie pentru aplicarea gleturilor (pompe electrice) si utilaje ce faciliteaza slefuierea mecanizata a peretilor.

placari

Divizia Placari Ceramice

Divizia Placari Ceramice efectueaza placari cu gresie, faianta, marmura, granit si dispune si de o echipa de profesionisti cu experienta in amenajarea spatiilor de locuit si industriale, la calitate superioara.
Divizia de placari a grupului asigura si importul de materie prima si tehnologie din Italia si Germania..

sapaa

Divizia Sape si Tencuieli Mecanizate

Punem la dispozitia clientilor o varietate de solutii fiabile, pentru a avea o pardoseala durabila in timp, rezistenta la uzura, dispunand de pompe Putzmeister pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatura laser pentru masurarea suprafetelor si verificarea cotelor, pompe pentru tencuieli actionate electric si pompe angrenate cu motor diesel, autovehicule pentru transportul pe santiere a materialelor, echipamentelor si personalului.